Advertising Space For Rent

Thursday, April 1, 2010

The Annoying Orange-Kelakar Sangat




Pernah tak korang dengar pasal "The Annoying Orange".Aku terjumpa cerita nie pun masa tengah layan Youtube.Comel tengok buah-buahan 'bercakap',memang lawak..

Jadi kalau korang boring-boring tu bolehlah layan cerita nie kat Youtube.Tak pun korang boleh join team "The Annoying Orange" nie kat Facebook .Kalau nak lagi best,korang bleh layan kat website diaorang di sini

Wazzupp....

7 comments:

abcmilo said...

lawak memang lawak..
tp gigi die sgt dahsyat kekuningan...

Komiti HPA Shah Alam said...

lawak tapi lama-lama menyampah sebab benda sama.

unlisted_one said...

isk,..iyer lah, kuning benar giginya tuh. hehe. takpe la, nama pun oren kan, gigi pun ikut oren la jgk.

Md Nasir said...

>abc & unlisted : gigi kuning x hingat..betul2..haha

>HPA : kalau kat website dia byk lagi cerita dia..budak2 sukalah citer2 camnie..comel..

cyberboy said...

ish3 npewlah gigi si dia kuning benor tuh...pesn kat dia gosok gigi 10 kli sehari yew..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu..lawak ke?..
nak cuba try test teng0k laa..

Md Nasir said...

>cyberboy : haha..kena pakai cat baru putih kot..:)

>azrai : relax2 lepaskan tension..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails