Advertising Space For Rent

Thursday, March 11, 2010

Tidak Kesal Hina Nabi Muhammad S.A.W


Utusan Malaysia Online - Luar Negara

Larks Vilks Mahu Bebas Sindir Agama

Sentap jer aku bila baca berita nie.Larks Vilks jahanam nie bukan sahaja tak serik,malah dengan egonya memberi alasan perbuatannya itu hanya sekadar 'menunjukkan kebebasan artis dalam berkarya'.

Dah tak ada benda lain ker dikaryakan.Kes beliau yang mengemparkan dunia Islam pada 2006 ini pasti menjadikan beliau terdiri daripada orang yang dibenci di dalam dunia Islam.Dari apa yang dilaporkan,Larks Vilks kini telah membina sistem pertahanan untuk dirinya sendiri di sekitar rumahnya untuk mengelakkan sebarang cubaan membunuhnya.

Tapi dia lupa atau mungkin tidak tahu yang ajal maut itu ditangan Tuhan.Mungkin di dunia dia boleh lepas,tapi di akhirat kelak,segala sistem keselamatan yang dibinanya kini langsung tidak berguna lagi.

Selawat & Salam ke atas Nabi Muhammad S.A.W
-----------------------------------------------------------------------------
Mari kita teruskan kempen boikot produk Yahudi.Klik link di bawah untuk senarai penuh produk yang di ambil daripada Persatuan Pengguna Islam Malaysia.
http://www.muslimconsumer.org.my/ppim/yahudiboikot.html

4 comments:

Lelaki Ini said...

uh..boleh x aku nak maki hamun kapir ni bro..?

Md Nasir said...

boleh bro..
tapi dlm hati jerlah..kalo kat blog nanti kena gam ngan MCMC..haha..
thanks for visit bro..

captain_zed said...

harap2 dia sembelit sampai mati..bole?

Bard said...

Masalahnya Google ni milik siapa?, blogspot ni siapa punya?

Kalau lah ramai rakyat malaysia mempunyai pelbagai idea mencipta web melebihi google search dan platform blog kan bagus!..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails